Obiectivul principal al Bobcat este de a fi lider absolut pe piața vehiculelor speciale compacte. Pentru a realiza acest lucru, specialiștii și designerii companiei folosesc tehnologii digitale, telematică, design modern, implementează cele mai recente tehnologii pentru a extinde gama de vehicule speciale. Viitorul industriei este reprezentat de mașinile de o nouă generație, care vor fi mai eficiente, mai puternice și mai durabile. Caracteristicile utilajelor potrivite pentru diverse lucrări de amenajare a clădirilor și drumurilor, pentru lucrări de terasament și amenajare a teritoriului, pentru utilități publice și parcuri sunt analizate cu scrupulozitate.

Programul Bobcat «Next is Now» continuă atacul gradual – de peste 60 de ani – asupra segmentului responsabil cu producția de echipamente speciale, devenind liderul absolut în această industrie. Pe lângă extinderea gamei de noi modele de excavatoare și încărcătoare, specialiștii au dezvoltat funcții specifice pentru fiecare utilaj: evitarea obstacolelor, conducere semi-autonomă – unele operațiuni de rutină sunt automatizate, funcție la cerere – clientul poate alege în mod selectiv caracteristicile hardware și software ale utilajelor.

Programul «Next is Now» al Bobcat prevede dezvoltarea de echipamente speciale, a căror performanță, versatilitate și durabilitate sunt incomparabile cu utilajele altor producători. Echipate cu o tehnologie inovatoare și o garanție de încredere, aceste mașini vă vor oferi nu numai rezultate excelente, ci și randamente excelente pentru proiectele dvs. comerciale.
Mașinile perfecte Bobcat sunt folosite în întreaga lume, extinzând noi piețe. Astfel, din 1999, compania moldovenească Daniar&Co SRL este distribuitorul oficial al companiei Bobcat, care este deja bine cunoscut în toată țara. Vă puteți cunoaște oricând noile modele de mașini pe care nu numai că le puteți cumpăra, ci și închiria. În orice caz, mașinile speciale cumpărate de la Daniar&Co SRL vă vor oferi posibilitatea de a lucra mai eficient. Utilajele puternice și inteligente au calități și virtuți care vă vor menține mult timp în fața concurenților.