Dealerul oficial în Moldova al companiei cu renume mondial Bobcat, lider în dezvoltarea, producția, promovarea și vânzarea echipamentelor compacte, este Daniar & Co, care și-a început activitatea în 1999. De mai bine de douăzeci de ani, compania noastră oferă o funcționare pe termen lung și fiabilă a echipamentelor, oferind deservire tehnică la cel mai înalt nivel.
Gama largă de utilaje și accesorii speciale se extinde continuu pentru a satisface nevoile clienților. Asistența cuprinzătoare pentru fiecare mașină cumpărată sau închiriată de la noi vă oferă liniște sufletească. Pe bobcat.md puteți afla noutățile din lumea mașinilor speciale, citi articole despre avantajele și caracteristicile atașamentului, obțineți o listă completă și comandați piesele de schimb și accesoriile necesare pentru funcționarea îndelungată și fiabilă a mașinii.
Tehnicienii experimentați și profesioniști de la Daniar & Co vă vor ajuta întotdeauna să alegeți utilajul potrivit - pe roți sau pe șenile, să negociați contracte de închiriere a utilajelor reciproc avantajoase și să asigurați cel mai înalt nivel de deservirea tehnică.