Măturatorul (perie unghiulară) este compatibilă cu toate încărcătoarele compacte Bobcat. Amplasarea accesoriilor depinde de scopul echipamentului special: măturătoare de drumuri sau de trotuare. Producătorii Bobcat au lansat o nouă linie de de piese de schimb pentru a îmbunătăți calitățile de consum ale utilajelor - periе de măturat cu buncăr, formată din cinci modele. Curățarea resturilor fine, a nisipului, a prafului, a frunzelor și a zăpezii devine mai eficientă, deoarece noile elemente sunt versatile și compatibile cu toate echipamentele Bobcat, de la mini încărcătoare, încărcătoare compacte pe șenile și încărcătoare frontale până la manipulatoare telescopice cu platformă fixă.
Pentru întreținerea și repararea continuă a a pavajului de asfalt a fost nevoie de accesorii îmbunătățite pentru măturătoare. În acest scop, Bobcat a continuat să investească în extinderea gamei de accesorii pentru lucrări rutiere, care include ferăstraie circulare, freze la rece și perii de măturat, potrivite pentru curățarea tuturor suprafețelor. Cele cinci modele noi sunt construite pe aceeași platformă și au o serie de caracteristici comune.

În ceea ce privește perii de măturat, aceștia sunt fabricați cu peri rezistenți la uzură, cu durată de viață lungă. Periile nu sunt potrivite doar pentru întreținerea drumurilor, ci și pentru curățenie și gestionarea deșeurilor, precum și pentru aplicații agricole. A fost dezvoltat un nou rezervor de apă integrat cu sprinkler, care este montat direct pe peria frontală. Noul model se poate deplasa înainte și înapoi, ceea ce este deosebit de util pentru curățarea parcărilor, a drumurilor, a siturilor industriale, a șantierelor și a resturilor de construcții.

Linia de noi modele de atașamente se extinde în mod constant, astfel încât utilizatorii au o oportunitate unică de a obține o soluție completă și eficientă pentru îmbunătățirea drumurilor, repararea pavajului, așezarea asfaltului și a betonului.
Departamentul de service al Daniar & Co, care este distribuitor oficial al companiei Bobcat, are un personal numeros de meseriași profesioniști gata să efectueze lucrări de deservirea tehnică și reparații de calitate pentru toate tipurile de accesorii pentru măturătoare, excavatoare și încărcătoare.