Mașinile noi cu destinație specială ale mărcii mondiale Bobcat sunt disponibile în permanență la Chișinău la Daniar&Co SRL. Încărcătoare pe șenile și pe roți, miniexcavatoare, încărcătoare telescopice cu atașamente originale și accesorii opționale Bobcat de vânzare de la producător. Livrarea promptă a documentelor, consultanța profesională privind funcționarea, serviciul post-vânzare și disponibilitatea pieselor de schimb de la producător în seturi complete sunt garanția fiabilă a funcționării fără defecțiuni a echipamentului și a îndeplinirii calitative a sarcinilor stabilite de către cumpărător. 

Compania Daniar&Co SRL este interesată de o colaborare permanentă, reciproc avantajoasă, atât cu agenți economici importanți, cât și cu întreprinderi mici, în domeniul construcțiilor, lucrărilor de pavare și reparații de drumuri, crearea de zone de amenajare artificială, dezvoltare urbană, agricultură, etc.
Pentru a afla prețul și condițiile tehnice, vă rugăm să contactați managerii companiei la numărul de telefon +(373) 60-688-266.