Compania Daniar & Co prezintă o noutate pentru sezonul 2023 de la producătorul Doosan Bobcat – buldoexcavatorul B730 M. Noua mașină depășește toate așteptările utilizatorilor de echipamente speciale din Moldova. Combină puterea și confortul, construcția robustă, comenzile comode și ușurința de întreținere.

Potențialul de lucru al buldoexcavatorului presupune utilizarea în diverse sectoare ale economiei: sectorul agricol, lucrări de teren, lucrări de amenajare a teritoriului, în utilități publice.

«Inima» seriei B730 M este un motor de câteva ori mai eficient decât generațiile anterioare.

  • Motor – Marca/Model Perkins/1104C-44T
  • Aspiratie – turbo, 4 cilindri 4.4L
  • Puterea motorului – 74,5 kW / 100 CP, turație - 2200 rpm cu un cuplu maxim de 408 Nm.

Locul de muncă al operatorului – cabina ROPS / FOPS a devenit și mai confortabilă cu o vedere completă a șantierului în timp ce conduceți și controlați excavatorul: scaun amortizat mecanic, panou de bord, far de direcție, oglinzi exterioare, coloană de direcție rabatabilă, 8 lumini de lucru – 4 față și 4 spate, și ștergătoare. Cu un joystick, șoferul controlează întreaga mașină, inclusiv cupa încărcătorului cu efect de buldoexcavator, blocare diferențială și oprire.

Sistemul inteligent de asistență a operatorului va face toate lucrările de rutină pentru el, inclusiv funcțiile de întoarcere la sol și de urcare. Comenzile de comutare automată proiectate ergonomic vă permit să lucrați mai mult și fără efort.

Raza de acțiune a zonei de lucru este largă și cu rază lungă, astfel încât nevoia de a muta încărcătorul pe suprafață în timpul funcționării este redusă, ceea ce înseamnă că productivitatea muncii este crescută.

Cutie automata – model Carraro cu numarul de viteze (F/R) 4/4. În același timp, viteza maximă este de 41,3 km/h - 41,4 km/h.
Tip sistem hidraulic – centru deschis cu pompa cu angrenaje tandem (90+64 l/min).

Caracteristicile opționale ale încărcătorului B730 M au fost extinse pentru a include conducte hidraulice de spargere, diferite dimensiuni de cupe pentru buldoexcavator, spartor hidraulic, dispozitiv de desfășurare a piloților retractabil, cupă de încărcare multifuncțională, furci pentru paleți și controlul mișcării. Fiabilitatea este oferită mașinii – o grilă turnată, un cadru cu deplasare laterală și un cârlig.

Gama largă de atașamente de pe încărcătorul B730 M este versatilă pentru utilizare în diverse industrii, datorită prezenței conectorilor hidraulici de conectare, prin care atașamentele sunt conectate la sistemul hidraulic principal sau auxiliar, iar buldoexcavatorul se transformă într-un complex universal multifuncțional.

Sistemul activ inovator monitorizează continuu cele mai importante funcții ale mașinii, cum ar fi presiunea și temperatura uleiului, temperatura lichidului de răcire etc. Dacă vreunul dintre indicatori a crescut, motorul trece la ralanti, iar dacă presiunea atinge niveluri critice, motorul se oprește automat.

Electronica noii generații a masinilor Bobcat asigură un flux de lucru stabil, iar deservire tehnică și reparații de calitate ale Daniar & Co din Chișinău mențin echipamentul în deplină stare de funcționare.
Fiabilitatea ridicată și nivelul de confort al buldoexcavatorului din seria B730 M este punctul de referință printre modelele similare de echipamente speciale.

Suntem siguri că aceasta este mașina pe care o așteptați.