Una dintre elementele din cheltuieli pentru construcții și lucrări agricole este achiziționarea de diverse tipuri de utilaje, iar aceasta este o investiție financiară solidă, care necesită unele economii în perioada promovării inițiale a afacerii. Prin urmare, astăzi, fiecare antreprenor are posibilitatea de a reduce costurile prin utilizarea echipamentelor închiriate: încărcătoare sau excavatoare.
Cererea de chirie este de înțeles – are multe aspecte pozitive: în primul rând, bugetul companiei este economisit semnificativ; în al doilea rând, fondurile pentru întreținerea echipamentelor, compania oferă deservirea tehnică și servicii de reparații; în al treilea rând, proprietarul se ocupă de depozitarea echipamentelor speciale.
Ai nevoie urgent de echipament special? Contactați Daniar&Co SRL, dealer oficial al celebrului brand Bobcat, și acordați atenție echipamentelor furnizate de companie – este funcțional și îl puteți închiria pentru orice perioadă. Flota de vehicule este in permanență actualizată, tipurile de echipamente sunt concepute pentru orice tip de lucrare, este garantată sosirea la timp a autovehiculului la șantier. La sediul companiei – în condiții reciproc avantajoase – puteți discuta condițiile contractului de închiriere, costul diferitelor servicii, programul de lucru. Contractul poate fi pe termen scurt sau pe termen lung, costul chiriei va fi calculat pentru dvs. pe baza volumului de muncă sau a plății pentru fiecare oră (dacă este necesar).
Sarcina principală a clientului este să aleagă o companie chiriașă și să respecte pe deplin contractul de închiriere. La rândul său, compania Daniar&Co furnizarea numărului și tipurilor de echipamente speciale necesare, precum și oferirea unui tarif individual pentru clienții.