Noua generație de încărcătoare telescopice sunt potrivite pentru cele mai dificile lucrări agricole, ceea ce va stârni, fără îndoială, interesul consumatorului, datorită mai multor factori: în primul rând, funcționare fără probleme timp de multe ore, în al doilea rând, un nivel de neegalat de confort al operatorului, în al treilea rând – controlul de precizie al acțiunilor mașinii.

Caracteristicile ale manipulatoarelor telescopice sugerează utilizarea lor în orice condiții și la înălțime maximă: operatorul poate livra cu ușurință sarcini grele, datorită centrului de greutate scăzut al mașinii, ampatamentului lung și contragreutății masive. Funcționarea lină îmbunătățită a transmisiei și joystick-ul convoluțional asigură deplasarea precisă a sarcinilor supradimensionate și instabile în întreaga zonă.

Noua generație de manipulatoare telescopice nu necesită utilizarea unor stabilizatoare în timpul funcționării, deoarece acestea se remarcă prin stabilitate și echilibru excelent. Nici de securitate nu a fost uitat sistemul de siguranță al operatorului – pentru care a fost actualizat profilul scăzut al capacului compartimentului de motor, iar panoul de instrumente comod, garantează o vizibilitate excelentă din cabină: mașina se deplasează cu încredere, fără a pune în pericol obiectele din jur.

Stăpânirea noilor utilaje este ușoară datorită «organelor» comenzilor intuitive, afișajului interactiv, joystick-ul ergonomic multifuncțional, transmisia automată și frâna de parcare. Munca echipamentelor speciale din industria construcțiilor necesită fiabilitatea absolută a tuturor componentelor și ansamblurilor, prin urmare, manipulatoarele telescopice de nouă generație Bobcat se caracterizează printr-o durabilitate sporită, deoarece se acordă o atenție deosebită protecției suplimentare a celor mai importante elemente structurale și rigidității cadrului. iar brațul crește de multe ori: astfel, prinderea, ținerea, mișcarea și livrarea încărcăturii sunt mai rapide și mai precise. Un singur braț telescopic înlocuiește «personalul» unităților – trebuie doar să comandați tipul de atașament potrivit pentru lucrare.

Dealerul oficial Daniar & Co din Moldova de la renumita companie Bobcat se ofera sa extindă posibila functionalitate al echipamentelor dumneavoastră speciale prin achiziționarea sau închirierea al manipulatoarelor telescopice. Sistemul electronic al noii generații de miniîncărcătoare asigură o funcționare stabilă, iar serviciile de întreținere și reparații de calitate ale companiei mențin utilajele în stare bună de utilizare.