Utilizarea activă a mașinilor specializate și stresul ridicat conduc la uzura rapidă a componentelor, ceea ce duce la repararea și înlocuirea pieselor individuale. Se recomandă achiziționarea de piese de schimb pentru utilajele specializate de la producători, originale și de bună calitate. Piesele de schimb sunt fabricate folosind cele mai bune materii prime adaptate și se acordă o atenție deosebită testării și eliminării pieselor defecte pentru a se asigura că motoarele funcționează corect.

Compania moldovenească Daniar & Co comercializează piese de schimb pentru încărcătoare frontale, încărcătoare telescopice și miniexcavatoare într-un set complet pentru service, recondiționarea și revizia utilajelor speciale. Gama de piese de schimb include componente hidraulice, baterii, acumulatori, componente și unități de automatizare și electrice, anvelope și șenile – din cauciuc și metal, și multe altele. În centrul de service puteți cumpăra materiale consumabile pentru întreținere, filtre, lichide de procesare și puteți comanda serviciu de schimb de ulei. Consultațiile privind piesele de schimb care vă interesează pot fi obținute apelând numerele de telefon indicate pe pagina Contacte de pe site-ul bobcat.md în Moldova.

Autenticitatea pieselor de schimb Bobcat pentru vehicule speciale este confirmată prin contracte directe cu producătorul, declarații vamale, documente financiare și certificate de conformitate. Compania Daniar & Co garantează funcționarea perfectă a vehiculelor achiziționate, a tuturor unităților și agregatelor.